Our love will never fade
Publicerat den


(Bild tagen 2010/03/17)


De senaste dagarna har varit fantastiska av den anledningen att de har spenderats med Dennis.
Han anlände till centralstationen (fredag eftermiddag) femtiosju minuter tidigare än beräknat då hans sista lektion ställdes in. Det innebar att jag tvingades att stanna kvar i stan efter skolan (hade hoppats på att hinna hem och lämna datorväskan emellan). Det gjorde dock ingenting eftersom det innebar att jag fick vara i hans armar tidigare än planerat.

Det var tänkt att vi skulle svänga förbi vid Hemköp på hemvägen, men pga. att det var så fruktansvärt kallt i luften bestämde vi oss för att ta bussen raka vägen hem och handla på ICA - längre ned på gatan. Det inhandlades ingredienser till kvällens middag: tacogratäng.

Vi påbörjade matlagningen kort efter att vi klev innanför dörren. Vi var nämligen väldigt hungriga (då vi avstod från lunchen) och eftersom klockan hade passerat fem kändes det som att det var lika bra att stoppa någonting i magen. Det tog lyckligtvis endast en halvtimme att förbereda maten, vilket innebar att vi inte behövde vänta särskilt länge.

När gratängen äntligen var klar parkerade vi oss i vardagsrummet så att vi kunde avnjuta maten till gott sällskap samt en bra film. Tack vare medlemsskapet på Buzzador har jag under två månaders tid kunnat hyra obegränsat med filmer från LOVEFILM (gratis!) och denna vecka hade jag Djävulen bär prada samt Marley & jag hemma. Vi kikade på den sistnämnda, som faktisk var relativt bra. Skulle utan tvekan kunna tänka mig att se den igen eller rent av införskaffa den på dvd.

Vi ägnade resten av kvällen åt att kika på tv, äta snacks (morötter och dip) samt spela tv-spel. Det var som vanligt väldigt trevligt och framför allt mysigt.


Nästkommande dag hann vi med ett flertal saker. Vi gick bland annat igenom träningsprogrammet som Dennis ville påbörja (skall använda mig av det när dieten är över). Han kände även att han ville ha ett som enbart fokuserar på armar, så vi ordnade ett sådant. Det skapades också tre stycken bloggar - två som skall användas i skolan och en som är allmän (som denna).

När vi var klara med genomgången av hur träningsprogrammen samt bloggarna fungerar funderade vi länge på vad vi skulle fördriva tiden med. Jag föreslog en runda på stan, men pga. att det endast var en timme kvar till stängning (kom på det i senaste laget) var det inte aktuellt. Det fick därför bli bio - Immortals 3D. Brukar i vanliga fall föredra komedier, men eftersom jag gillade filmen 300 föreslog jag att vi skulle se denna. Fullkomligt avskyr 3D-filmer, men man kan inte alltid få som man vill.
Den var iaf helt okej. En aning överdriven på sina håll, men vad hade man förväntat sig med tanke på att man på den tiden trodde på gudar?

Det som återstod av kvällen ägnades åt att fortsätta med tv-spelet (Tomb Raider - underworld).

Gårdagen spenderade vi på Kristiansborgsbadet. Det kändes nämligen som att det var dags att vi kom till skott med aktiviteter som vi tidigare velat ägna oss åt - men som har hamnat på efterkälken av olika anledningar. Det var förvånansvärt roligt trots att vi endast motionssimmade. Vi försökte dock hålla oss i närheten av varandra så att vi kunde prata. Vi kikade inte särskilt ofta på klockan, men uppskattade tiden i bassängen till cirka en timme. Alldeles lagom om man frågar mig.

Efter att ha duschat och gjort sig någorlunda i ordning gick vi till restaurangen som fanns intill receptionen. Vi beställde varsin kebabtallrik med pommes. Det var fruktansvärt gott - tack vare att kocken hade kryddat våra pommes med pommes frites-krydda istället för salt. Han hade dock kunnat avvara mer grönsaker. Ett salladsblad, en skiva tomat, en skiva rödlök och en pepperoni (de två sistnämnda gillar jag inte) var inte tillräckligt. T.o.m. Dennis som inte äter särskilt mycket grönsaker till vardags tyckte att det var snålt. Det var i det stora hela väldigt gott iaf. Helt klart värt pengarna.

Det hände ingenting nämntvärt efter badet, utan kan summera helgen som att den var fantastisk. Vi ägnade, för ovanlighetens skull, väldigt mycket tid till aktiviteter som vi båda gillar (men som tidigare hamnat på efterkälken av olika anledningar) - vilket bevisar att vi kan! Det handlar bara om fantasi. Tid kan man alltid avvara.

Kan avslöja att Dennis stannade kvar tills imorse av den anledningen att han ville spendera så mycket tid med mig som möjligt. Det innebar att han var tvungen att kliva upp strax efter klockan fem, stackaren. Han tyckte dock att det var värt det och jag uppskattade det väldigt mycket. Fullkomligt älskar att vara i hans närhet.

Avslutar dagen med att säga att jag är så obeskrivligt kär!



Caroline - mamma till Theodore & Troy

Svar: Nja, jag fick frågan förut om jag ville ha det, men en del frågor vill jag inte svara på så "öppet". Så vill man något så kan man alltid lämna en mejladress så kan jag svara via den! :)

Alla har väl en antar jag :P



URL: http://mammastheodore.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?