Schemat sprack direkt, men det skall inte hindra mig
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon dels pga. att jag inte kunde sova och dels för att jag bestämt mig för att inte ta sovmorgon av den anledningen att jag tänkte ta mig till gymmet för att köra ett konditionspass innan skolan börjar kl.12:50.

Vid upprepade tillfällen har jag pratat om att gå ner i vikt samt trimma kroppen och nu tänkte jag äntligen ta slag i saken. Tidigare har jag inte haft någon som helst motivation pga. det dåliga vädret, men nu när solen står högt på himlen så gott som varje dag känner jag hur motivationen kommer tillbaka och jag tänker nu ta tillvara på det genom att dubbla min träning på gymmet fram tills sommarlovet (då vi inte kan använda gymkortet efter avslutningen) samt ta med mig Dennis till Rocklundaspåret då även han vill trimma kroppen.

Det är tänkt att jag ska träna må-tors, men denna vecka kommer jag inte att ha någon möjlighet att träna på onsdag eftermiddag pga. att DHL kommer och levererar kaninburen jag köpte på Grand-prix för 1 ½ vecka sedan. Den är nämligen så stor att de väljer att leverera den till dörren istället för att lämna den på posten vid Ica. Mycket smidigt.
Nu är det bara Malte som saknas, men honom får jag vänta på i ca 3 ½ vecka till.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?