Svar på kommentar
Publicerat den




Vad pengarna spenderas på har ingen annan med att göra och jag tycker inte att du skall yttra dig om detta i och med att du inte har någon aning om hur mycket pengar det rör sig om. Det är ingen liten summa som befinner sig på kontot!

Skadeståndet är som plåster på såren för vad R utsatte mig för och de skall alltså gå till saker som får mig att må bra (!). Ni skulle bara veta vilken skada han har åsamkat mig, så att köpa kläder har jag fan gjort mig förtjänt av!

Det skall också tilläggas att det inte är våra pengar, utan det är MINA PENGAR.


När det kommer till katterna har vi hittat två lösningar som passar oss alla. Eira har t.ex. inte bajsat på golvet på 48 timmar, vilket är bra gjort i och med att hon tidigare bajsade på golvet minst en gång om dagen. Nu har vi inte sett ryken av det, utan nu används lådorna precis som vanligt. Allt tack vare en extra låda samt att vi skurat golvet med citron flera gånger om dagen. Det ser alltså ut som att de inte behöver kastreras riktigt än, men vi avvaktar och ser hur det artar sig.

För att svara på din fråga: Vi har aldrig haft några problem med katterna ekonomiskt då vi har råd att köpa alla nödvändigheter samt saker utöver det. Anledningen till att de inte har kastrerats tidigare beror på att vi har behövt pengarna till sommarhyran samt att vi inte vill kastrera dem om det inte är absolut nödvändigt.

Varken Eira eller Engla har visat tecken på att de mår dåligt, utan de har agerat precis som vanligt förutom Eiras bajsande på golvet - som nu har upphört.





Anonym

Alla katter mår dåligt om de inte kastreras! om de inte ska användas till avel då. Jag håller med matilda. Och varför inte ta körkort eller göra nått vettigt med pengarna?



URL:


Maddie

Va fan är det med folk? Är ni så jävla avundsjuka på Louises skadestånd så att ni måste kommentera varenda litet jävla köp hon gör? Men visst om ni vill ha lite pengar så kan ni ju be den ni är tillsammans med att slå er lite så får ni se hur jävla mycket ni vill ha era pengar. Skärp er för fan! Det hon har gått igenom bör ingen i hennes ålder ha gjort. Låt henne få ha sina pengar till va fan hon vill. Jag vet hur det är att inte ha mer pengar än att man klarar sig då jag också flyttade innan skolan var slut. Nu när jag jobbar och helt plöstligt fick 26 000 på kontot istället för 2000 klar man spenderar lite, men samtidigt sparar för en framtid. Ni som uttalar er om pengarna verkar ju inte så livserfarna. Så ge fan i att hacka på bruden och låt henne göra va fan hon vill med sina pengar och sitt liv!



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?