Det fick bli en lugn morgon hemma i köket
Publicerat den


Pga. att jag inte känner något behov av att träna för tillfället har jag valt att strunta i att gå till gymmet denna förmiddag. Det känns som att det är lika bra att försöka ta det försiktigt såhär i början så att jag inte sätter för höga krav på mig själv som kan resultera i att jag tränar på fel sätt - som jag gjorde vid senaste styrkepasset. Jag använde maskinerna fel som i sin tur gjorde att jag fick ont i ljumskarna. Trots att det imorgon är en vecka sedan känner jag mig fortfarande öm i området, så jag har bestämt mig för att ta det lugnt vad gäller styrkan och eventuellt få vägledning av t.ex. mina lärare så att jag slipper detta nästa gång.

När jag anlänt till gymmet imorgon i samband med specialidrotten kommer jag först att träna dagens planerade pass följt av styrka, som det är tänkt att jag skall träna på tisdagar. För att hinna med detta innan lunch kommer jag att åka/gå dit någon timme tidigare så att jag kan träna i lugn och ro. Det blir sånt liv när resten av programmet kommer, så det kan vara skönt att starta när det inte är så mycket folk. Då är man oftast garanterad ett löpband.

Tack vare att framhjulet på min cykel blev stulet förra veckan samt att det är så pass fint väder ute kommer jag att ta två promenader, så jag kommer inte sitta inomhus och uggla hela tiden utan jag kommer att få frisk luft samt motion i åtminstone 45-60 min. Det är iaf någonting.

Eftersom jag bestämde mig för att stryka gymmet denna förmiddag passade jag på att ägna några minuter till att städa badkaret, dammsuga samt göra rent kattlådan. Nu återstår det att se om Dennis blir peppad att ta tag i disken, för det ser rent ut sagt förjävligt ut i köket.


I eftermiddag (slutar kl.14:50) kommer jag att ha fullt upp med att plugga medicinsk grundkurs då jag väldigt gärna vill bli klar i och med att det är den största uppgiften/uppgifterna jag har. Frågan är bara om jag skall gå till Apoteket idag eller på onsdag. Jag skall nämligen utforska deras utbud samt ställa ett par frågor angående stukning av foten m.m. På något sätt känns det som att det är lika bra att ta det idag, men vi får se hur det blir. Senast torsdag har jag tänkt mig iaf.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer för jag måste ta tag i sminkningen innan jag sticker.



sarah mamma till liam

varför diskar inte du ?



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?