Här var det fullt
Publicerat den

En timme efter att föregående inlägg postats satt jag i soffan och åt frukost. Eftersom både kylen, frysen och skafferiet var så gott som urlänsade fanns det inte så mycket annat att välja på än rostat bröd med skinka. Det är inte det godaste att äta till frukost, men det dög helt klart.

När frukosten legat i magen en stund ringde telefonen. Klockan var då ca 12:15. Det var mamma som berättade att hon och Elias stod ute på parkeringen och väntade på oss. Hon tyckte att vi skulle åka till IKEA direkt istället för att de skulle komma in, vänta en stund för att sedan åka. Vi hade ingenting emot det, utan klädde på oss och begav oss ut på parkeringen.

Efter att ha klivit in i bilen frågade jag vad Elias tyckte om håret och han sade att han tycker att jag ska färga håret i samma färg som jag hade för ett år sedan. Enligt honom passade jag väldigt bra i det, men då jag inte vill skada håret för mycket kommer jag att i fortsättningen hålla mig ifrån färger som antingen sliter på håret eller som går ur snabbt - som resulterar i att man får lägga i ny färg var och varannan vecka.

Mamma höll med mig när jag sade att det är lika bra att färga håret brunt, så det är någonting jag kommer att göra när det mörka mitt på huvudet har bleknat. När jag sedan fått bort det mesta av de röda pigmenten funderar jag på om jag ska färga ljusa slingor då jag länge har velat prova det, men jag avstår nog det då utväxten kommer att se förjävlig ut.

Det blev en snabbvisit på IKEA då mamma inte skulle ha särskilt mycket. Det blev bl.a. doftljus, en lampa, en kudde och en spagettislev till oss då vi inte har någon. Om jag inte misstar mig köpte hon mer, men jag kommer inte ihåg allt vilket jag inte heller behöver göra egentligen.

Efter att vi var klara på IKEA åkte vi raka vägen till Willys. Istället för att åka till butiken ute vid Erikslund tog vi den vid Hälla nu när vi ändå var där. Eftersom vi endast varit där en gång tidigare tog den en stund för oss att hitta det mesta som stod på listan, men vi lyckades.

När vi är och handlar är det Dennis som får köra vagnen medan jag packar i varorna. Denna gång fyllde vi/jag vagnen strax över hälften och vi trodde då att hela matbufferten skulle gå åt, men det gjorde den inte vilket är bra då vi har pengar kvar om vi skulle behöva fylla på med t.ex. mjölk m.m.

Efter att vi var klara åkte vi hem där vi packade in varorna i kylen, frysen och skafferiet. Sedan ställde sig Dennis och diskade medan mamma och jag gjorde i ordning maten. Hon stekte köttfärsen medan jag förberedde grönsakerna.

Då det var länge sedan vi alla åt tacos tog jag en extra. Jag brukar nämligen bara orka en i vanliga fall (äter då stort bröd), men denna gång tyckte Dennis att jag skulle ta en till vilket jag också gjorde. Jag orkade dock inte äta upp hela, utan jag lämnade en liten bit som jag sedan kastade. Det var ingen idé att spara på den.

När maten legat i magen i kanske 30 min åkte mamma och Elias hem. Då tittade jag på tv en stund, men tröttnade snabbt vilket resulterade i att jag lade mig på soffan och vilade/sov i 1 ½ h. Trots att jag fick sova relativt bra inatt var jag trött, så jag passade på att utnyttja det.

Jag har inte gjort särskilt mycket sedan jag vaknade, utan jag har hängt på internet. Denna helg har jag avskrivit mig skolarbeten då jag känner att jag måste få tänka på annat och bara slappna av, så jag får helt enkelt arbeta arslet av mig nästa vecka.

Nu när jag ändå är igång tänkte jag tacka mamma för sopkvasten, spagettisleven och skjutsen till Willys samt besöket.

När jag får träffa mamma igen vet jag inte då vi inte har bestämt någonting. Elias däremot kanske jag träffar den 18-20:e denna månad då Dennis ska följa med sina föräldrar till fjällen. Jag fick följa med om jag ville, men det kändes lönlöst att åka med när jag varken åker snowboard eller skidor. De ska nämligen åka skidor under två dagar och det kanske inte är speciellt roligt för mig att bara sitta och titta på. Sedan måste katterna tas omhand också då de inte kunde följa med. Pga. detta har jag valt att stanna hemma.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?