We've been fooled by burglars
Publicerat den


Tidigare under eftermiddagen gick Dennis ned i källaren för att hämta ett par saker ur förrådet. Det gick dessvärre inte som han hade tänkt sig av den anledningen att våra lås var borta samt att de hade blivit ersatta med ett som det stod Kvarnvreten på (hyresvärdens namn). Vi trodde till en början att de hade knipsat av dem avsiktligt, men efter att ha pratat med en källaransvarig på kontoret visade det sig att det i dagarna har varit inbrott och att de har tvingats att låsa igen ett flertal dörrar för att förebygga nya stölder.

Vi har tagit oss en närmare titt genom att stå utanför dörren (och lysa med ficklampa) och det kan konstateras att dataskärmen samt våra cyklar har blivit stulna. Kartongerna som tidigare låg på hyllan samt kramdjuren som tidigare låg i en svart sopsäck ligger nu på golvet, vilket styrker historian om att det har rörit sig om inbrott.

Eftersom vi upptäckte detta vid 15-tiden innebär det att vi inte hann gå ned till polishuset för att göra en anmälan. Vi kommer därför att göra det imorgon efter frukosten. Det kommer även att göras en anmälan till försäkringsbolaget.



Ninni

Att folk inte vet skillnaden på ditt och mitt..



URL: http://ninnicharlotte.bloggplatsen.se


Erika - I Väntans Tider

HAHA det har du rätt i! ;)



URL: http://erikaaaas.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?