Vilken vändning!
Publicerat den

Det känns som att det äntligen börjat att gå framåt med de små livet. Engla hade visserligen sönder mattan på ett nytt ställe igår, så när hon slutat med det helt blir det att köpa en ny. Den kostade endast 99:-.

Anledningen till att det känns som att det går åt rätt håll beror på två saker:
1. Några minuter innan  vi skulle borsta tänderna och gå till sängen för att lägga oss tog vi fram pinnen med fjädern och lekte med katterna tills de blev alldeles utmattade. Jag tror att vi höll på i 10-15min och när vi var klara låg Engla på golvet och flåsade precis som hundarna brukar göra när det är varmt. Det slutade med att jag fick bära henne till vattenskålen så att hon fick dricka. Då blev det bra.

2. Vi lät de sova med oss under natten. Eftersom de var så pass utmattade tänkte vi att de ändå inte skulle orka springa runt och leka, vilket vi också hade rätt i. De sade inte ett ljud under natten utan låg och sov större delen av tiden. Jag ligger alltid på sidan och sover, vilket Eira utnyttjade genom att ligga på mitt revben medan Engla låg på mitt huvud.

Natten har alltså gått bra, men trots det fick jag inte särskilt mycket sömn. Denna gång beror det dock inte på katterna utan pga. att det är så fruktansvärt varmt i sovrummet. När klockan var runt 04 låg jag alldeles svettig, så jag ska be Dennis att skruva ner värmen så att det blir lättare att sova. Jag kan inte sova om det är för varmt.

Tack vare nattens succé kommer vi att fortsätta med detta. Både att leka med de innan läggdags samt att ha sovrumsdörren öppen. Den nya klösbrädan kommer även att stå inne hos oss och förhoppningsvis kommer de att sova på den istället för mitt huvud. xD



Anonym

Kan du inte skruva ner värmen själv



URL:


Carro

Kattungar är precis som bebisar, eller till och med oss. Om vi inte är tillräckligt utmattade och trött, så kan vi ju inte sova. Enkelt va?



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?