Korv all day long
Publicerat den

Då var vi precis hemkomna från affären. Det tog oss ca 30 min att åka tur och retur samt handla. I påsarna vi fick med oss hem låg: 4st påsar kattmat, kalaspuffar, chokladflingor, glass, tvättsvampar, potatis, läsk, lasagneplattor och säkerligen mer. Prio ett var ju trots allt kattmaten och nu har vi laddat upp ordentligt. Det går åt ca ½-1 påse/vecka.

Maten står nu på spisen efter att jag varit på Ica och handlat grönsaker till den grekiska salladen. Det blir korv och mos - alltså korv för tredje dagen i rad. Nu klagar jag iofs inte eftersom det är gott, men i längden är det varken näringsrikt eller roligt att bara äta korv. Imorgon blir det pasta med ost- och skinksås i skolan, så lite variation blir det tack och lov.

Imorgon är det skolan igen, vilket känns sådär. Det hade varit skönt att få sova ut någon gång, men jag antar att så inte kommer att vara fallet förrän katterna kastreras och förhoppningsvis *håller tummarna* blir lugnare. Frågan är bara när vi ska ha råd med det. Vi måste ju spara så mycket vi kan till vår överlevnad i sommar pga. att vi inte får några pengar från något håll. Dennis får inte ens matpengar från sina föräldrar. Han får det endast när han går i skolan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?