Trött och uttråkad
Publicerat den

Dagen är snart slut och om ett par timmar ska Dennis och jag se på film. Vi har båda köpt någonting gott som vi kan knapra på - det gör vi så gott som alltid när vi planerar att se på en film. Jag har köpt en påse gott och blandat (den som smakar precis som Tutti Frutti) samt morötter och dip medan Dennis har köpt chips. Det finns även läsk i kylskåpet. *mums* Vi får se vad vi tycker om filmen, men den borde vara helt okej.

Under dagen har vi hunnit med att handla samt att jag har diskat. Vi har även ätit, så för tillfället sitter vi och smälter maten. Jag är grymt mätt även om jag bara fick i mig 1 ½ korv med bröd. Jag har alltid varit liten i maten, vilket kan vara både bra och dåligt av olika anledningar.

Som Ni ser har jag bytt design - IGEN! Jag har insett att jag fullkomligt suger på att göra designer, så det får bli nedladdade som gäller. Funderar dock på att kontakta en designer som jag upptäckte när jag googlade för ett par dagar sedan. Hon gör designer gratis utefter ens egna önskemål, så jag funderar på om jag inte ska kontakta henne så att jag har en design som inte alla andra har.



kurdisk muslimsk tjej <3

mat, film e mums och ny design har du gjort helt underbart fint ! xD kraam <3



URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?