Trött, men bra.
Publicerat den

Efter en timmes yoga och lunch sitter jag nu i skolan och väntar på att den sista lektionen för dagen samt veckan ska börja. Den börjar om ca 10 min och helgen invigs runt kl.16. Då ska jag raka vägen till Hemköp för att köpa frukt. Jag har nämligen bestämt mig för att göra en fruktsallad till kvällen istället för att äta onyttigheter som chips eller godis. Nu är det visserligen socker i frukt, men jag äter hellre någonting med naturligt socker än proppar i mig någonting som innehåller tillsatt socker.

Dagen har hittills varit bra även om jag under yogan fick ont i axeln. Vi skulle hålla händerna bakom ryggen och vinkla de på ett speciellt sätt som gjorde att jag fick ont i axeln, men det hindrade mig inte utan jag gjorde så gott jag kunde. Läkarna har ju sagt åt mig att jag ska försöka leva som tidigare och det är just vad jag gör, så gott jag kan.

Trots att jag är trött och gärna skulle vilja ligga i sängen och vila känner jag mig positiv. Jag har äntligen kommit igång med engelskan och har lyckats skriva lite på den idag och tänkte att jag skulle slipa på den så mycket jag kan i helgen. Dennis och jag har ändå inte planerat att göra någonting även om det skulle vara kul. Jag funderade först på om vi inte skulle leta reda på en eldstad i skogen så att vi kan grilla, men då måste man veta vart man kan hitta dem också. Vi har inte varit ute i skogarna i trakten, så vi kanske får ta oss en promenad imorgon och kika ?

Det ska bli skönt att få komma hem om ett par timmar. Direkt när jag kommit innanför dörren kommer jag att slänga av mig ytterkläderna och placera mig i sängen. Bara ligga där och inte göra någonting annat än att lata sig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?