Tjuvstart
Publicerat den

Pga. att vi åt dagens första mål så pass sent valde vi att tjuvstata med pizzan då vi båda kände att det var dags att äta. Jag har haft huvudvärk/varit tung i huvudet varje dag i snart 3 veckor och Dennis började även känna av värk, så vi bestämde oss för att äta tidigare.

Efter maten (som vi avslutade för 20-30 min sedan) tittade vi klart på King Kong som gick på tv. Vi har båda sett den tidigare, men det gjorde ingenting då vi bara ville ta det lugnt. Smälta maten lite grann.

För tillfället ligger jag i soffan och tar det lugnt. Jag funderar på om jag inte ska vila en stund då jag är trött i ögonen samt att det kan vara skönt att försöka få bort huvudvärken. Jag har tagit en tablett, men det har inte hjälpt än så länge (tog den för 1 ½ - 2 h sedan). Dennis sitter vid sin datorn för första gången på hela dagen. Jag är chockad, men glatt överraskad att han spenderat hela dagen med mig fram tills nu. Det uppskattas. ♥

Det enda vi väntar på nu är kvällens film. Jag har köpt dip till mina morötter, vilket ska bli gott. Dennis har valt att avstå från snacks, men det kommer nog sluta med att han nallar av mina morötter. Det roliga är att han inte ens tycker att det är gott - bara med dipen da.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?