Tidig helgdagsmorgon
Publicerat den

Det blev en tidig helgdagsmorgon för mig och Dennis då vi båda kände vid kl.08 att det var dags att kliva upp. Vi var nämligen pigga och då var det ingen idé att ligga kvar i sängen.

Vi har alltså varit uppe i ca 1 h och det enda vi har gjort är att sitta i soffan. Dennis spelar Gran Turismo och jag söker jobb. Har än så länge endast sökt ett, men jag har hittat två stycken andra som jag tänker söka. Jag har endast kikat på en kategori, så 3st jobb på en kategori är ganska bra. Det är deltidsarbeten allihopa, så jag håller tummarna för att jag ska få något av dem.

Under dagen tänkte jag försöka diska samt arbeta lite med ett par uppgifter som jag har. Ikväll blir det ännu en film: Windtalkers. Det är Dennis som vill se den då han tycker att krigsfilmer är bra. Då Nicolas Cage är med kan jag gå med på att se den då han är en bra skådespelare. Får se om filmen är bra.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?