Tänk vad tiden går ♥
Publicerat den

Eftersom vi hade besök i helgen samt att jag var dålig glömde jag av att posta ett inlägg som jag haft på lut i flera dagar nu. I lördags var det nämligen 1 år sedan som Dennis upptäckte mig på Bilddagboken genom att jag lagt upp en bild av mig i iFokus (även kallat Siimii idag).

Anledningen till att jag postade fotot var för att jag ville dela med mig av det då jag tyckte att det var så oroligt fint. Många kanske tycker att bilden inte är särskilt märkvärdig, men jag är väldigt nöjd med den och ville därför visa den för andra. Kommentarerna struntade jag fullkomligt i och till en början reflekterade jag inte så mycket över Dennis kommentar eftersom han (som Ni vet) är/var -93:a.

Det var även i samma veva som jag träffade Niklas. Dock med en annan bild, som idag är borttagen pga. att den blev anmäld. Det var inte förrän det började gå dåligt med honom som jag började att prata ordentligt med Dennis. Till en början pratade vi endast om piercingar och sedan om vardagliga saker, så det var "tack vare" Niklas ointresse för mig som ledde mig i armarna på Dennis.

Till en början var jag själv inte medveten om att jag hade känslor för honom, utan det var inte förrän den 6/2 som jag upptäckte det. Sara och jag skulle nämligen till SOLO för att fira våra födelsedagar i efterskott. Hon hade på skoj frågat efter hans mobilnummer och mitt svar blev då:"NEJ! HAN ÄR MIN!". Det bara kom, rakt upp och ned. Efter det började jag tänka och jag insåg då att det fanns någonting där. Dagen efter berättade jag det för honom och jag fick då veta att känslorna var besvarade. Resten har Ni fått veta under resans gång, så mer behöver jag inte säga.

Aldrig trodde jag att jag skulle hitta någon bara genom att ladda upp en bild på mig. Det var inte syftet, så jag blev glatt överraskad och jag är glad över att det har gått så otroligt bra för oss. Jag hoppas givetvis att det kommer att fortsätta så.
Tänk att det har gått ett helt år sedan du "upptäckte" mig här på Bilddagboken - tack vare att jag lade upp denna bild i iFokus (som nu heter Siimii).

Anledningen till att jag ville dela med mig av bilden berodde på att jag tyckte att den blev så grymt fin och jag ville därför dela med mig av den. Aldrig trodde jag att uppladdningen skulle leda till att jag träffade någon. Jag är dock glad över att jag gjorde det.


Om 7 ½ vecka har vi redan varit tillsammans i 1 år. Det har hittills varit det bästa året någonsin och jag hoppas att framtiden ser lika ljus ut för oss. Jag älskar dig och gör allt för dig. Allt för oss.

Tack för att du finns. För att du är den du är och för att du låter mig vara en del av ditt liv.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?