Starta en förening
Publicerat den

Tyck vad Ni vill, men satan vad rolig dagen har varit! Vi har arbetat med samma uppgift under hela dagen och den gick ut på att man skulle starta en idrottsförening. Jag trodde att uppgiften skulle vara väldigt svår, men min grupp är så gott som klar och det enda vi har kvar att göra är att renskriva allt vi kom fram till samt göra en PowerPoint-presentation till redovisningen om en vecka.

Detta är nog första gången som jag har orkat arbeta med en och samma uppgift i 6 h samtidigt som jag tyckt att det varit roligt. Det ska bli spännande att se vad vår lärare tycker om resultatet, men än så länge så tyckte han att det lät bra. Vi resonerade på ett bra sätt, så det borde inte bli särskilt svårt att nå upp till det betyget vi satsar på.

Nu är det alltså helg för min del. Jag kom hem för 15min sedan och trodde att Dennis skulle vara hemma, men icke. Jag antar att han är hemma om 1 h, kanske. När han kommit hem ska vi äta - kokkorv med bröd.

Dennis frågade för någon dag sedan om det fanns någon uppföljare på Mumien och det gör det ju såklart. Det är en trilogi. Jag såg precis att den andra filmen visas ikväll kl.19:20, så jag tror att han kommer att vilja se den. Enligt mig så är ettan och tvåan bäst. Trean är inte helt i min smak.

Vi får se vad resten av dagen har att bjuda på.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?