Slapp dag
Publicerat den

För bara någon timme sedan svängde jag förbi vid praktiken för att möta mina handledare. Vi gick igenom vad som krävs av alla för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt, så vi gick igenom mina uppgifter och kom fram till hur veckorna kommer att se ut.

Denna vecka kommer vi att fokusera på den första uppgiften jag har - som ska redovisas på måndag. Det betyder alltså att jag inte kommer att assistera på idrotten förrän nästa vecka, men det gör inte så mycket för mig eftersom praktiken handlar om att vi ska få förståelse för arbetsplatser m.m.

Mötet med mina handledare tog ca 10 min, så dagen har varit väldigt slapp. Det kommer dock att bli tufft de närmsta veckorna då jag börjar redan kl.08 och därmed måste gå upp ca kl.06:30 (brukar annars gå upp över 1 ½ h senare), men jag tror att jag kommer att klara av det. Jag får helt enkelt hitta en teknik för att hålla mig pigg hela dagen.

Strax innan det var dags för mig att gå fick jag följa med in på lärarmötet för att presentera mig. För första gången på flera år kunde jag presentera mig inför helt okända människor utan att vara nervös. Jag var t.ex. otroligt nervös när jag skulle presentera mig för klassen första gången, men nu känns det som att jag inte är lika blyg längre vilket är bra.

När jag presenterat mig fick jag gå hem och när jag kom till stan ringde Dennis och berättade att han var klar för dagen. Jag mötte då honom vid skolan och vi gick upp till Hemköp för att köpa mat. Vi åt klart för ett par minuter sedan och på tallriken låg det nachos. Jag hade nachochips, riven ost, majs och köttfärs kryddat med tacokrydda på min tallrik. Det var gott, men jag hade kunnat skippa köttfärsen då jag inte är särskilt förtjust i det oavsett maträtt.

Nu sitter jag i soffan och smälter maten medan jag googlar efter fler rockabilly/pinup-klänningar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?