Skolk
Publicerat den

Om några minuter är det tänkt att jag ska vara på Aros Congress center då hela skolan ska på en föreläsning, men jag valde att istället åka hem. Dagen har varit alldeles för jobbig med alla tankar, så jag kände att jag behövde vara för mig själv - ensam ett tag.

Jag har precis pratat med Dennis och vi har bestämt att vi ska ta ännu ett snack, som blir efter att han kommit hem. Under diskussionen igår lät jag honom prata och det fick jag sota för idag, så nu tänker jag öppna upp mig och prata med honom först så att han inte får en chock av att läsa om någonting i min blogg - någonting som vi inte pratat om.

Vi får se hur det går. Det känns som att det är slöseri med tid och energi att ens försöka säga vad jag känner, men det kan vara skönt för honom också eftersom han ser på mig att jag är ledsen. Han vet dock inte vad han ska göra för att jag ska bli gladare eftersom han inte vet problemet, så det ska vi diskutera när han kommer hem. Så att jag får ut allting.

Det här med barn är ett känsligt ämne för mig, så jag tror att det är därför jag inte riktigt vågar öppna mig. Annars är det inget problem och kommunikationen mellan oss är otroligt bra, men när det kommer till det här så täpper jag igen munnen vilket är mindre bra.

Vi får se hur jag mår efter att vi har pratat. Jag hoppas på att det kommer att kännas bättre, men jag förbereder mig på att det kommer att bli jobbigt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?