Skola vankas
Publicerat den

Imorgon är det dags att återgå till skolan och tidigare så har jag skrivit att det ska bli skönt, men nu börjar jag få ångest inför det. Det beror delvis på att jag inte är klar med engelskan än då den uppgiften är svår med tanke på att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva för att det ska bli bra. Jag vill att denna ska bli minst lika bra som den förra. Sedan beror det på att praktiken inte är 100% spikad än. Jag måste se till att ringa skolan och höra så att det är klart. Annars måste jag hitta någon annanstans att vara, vilket kan bli svårt på såhär kort varsel.

Dagen börjar inte förrän kl.12:50, så det ska bli skönt att sova ännu en natt. Jag hoppas att det inte blir lika oroligt då eftersom jag känner att jag vill vara helt utvilad även om jag endast har en lektion på 2 h. När jag kommer hem ska jag traggla med den där förbannade komedin. Den ska vara klar innan praktiken har jag lovat mig själv.



Thaura*

Usch, det är alltid lika trist när plugget sätter igång efter jullovet :(



Din blogg är jättesnygg! :)



URL: http://croftsoft.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?