Sicken osis
Publicerat den

Tänk vilken otur man kan ha ibland. När jag klev upp i morse var jag helt inställd på att vi skulle ha lektion nu på morgon, men det visade sig att de som läste MaB förra terminen inte är klara med kursen än vilket innebar att jag åkte till skolan helt i onödan. Som tur var hade inte min sms-biljett gått ut, så jag tog första bästa buss hem och sitter nu i köket.

Vi får se hur det blir nästa vecka, om jag har sovmorgon igen. Isåfall har jag endast lektion i 1 ½ timme eftersom jag kl.15 ska träffa mina handledare på praktiken. Det ska bli spännande att se hur det går. Jag får allting ångest inför nya saker, men det ska nog gå bra.

Om 3 h ska jag tillbaka till skolan, men vi får se om jag åker in tidigare för att äta eller om jag gör i ordning någonting hemma. Det beror helt på om Dennis har lunchrast samtidigt som mig och om han har lust att göra mig sällskap. Han brukar göra det när han har tid, oftast de dagar då jag har specialidrott.

Efter skolan ska Dennis och jag sätta oss ned för att prata om någonting som bekymrat mig de senaste dagarna. Jag skrev ett inlägg om det igår, men sade aldrig vad det handlade om och kommer inte att göra det nu heller. Det är bättre att vi får prata om det ordentligt innan jag delar med mig av det. Jag hoppas att samtalet kommer att gå bra. Nu brukar det alltid gå bra när vi pratar, men denna gång är jag faktiskt rätt nervös och jag hoppas att jag vågar säga allt. Jag vet att han inte bits, men iaf.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?