Satsa på en musikkarriär ?
Publicerat den

Efter att ha lyssnat på några låtar av Emil Sigfridsson kom jag att tänka på mitt förflutna vad innefattar Rasmus, men också skolan. Vad jag hade satsat på om det inte vore för idrotten och jag kom fram till att jag isåfall hade satsat på musik. Jag har visserligen sedan barnsben drömt om att bli dansare och att bl.a. få vara bakgrundsdansare på t.ex. melodifestivalen, men när jag kände att jag verkligen ville börja dansa ansåg jag mig vara för gammal (15 år).

Trots att jag slutade att spela tvärflöjt på musikskolan när jag var 13 år gammal samt att jag sålde den i dec-09 så hade det varit kul att göra någonting inom musik. Nu sjunger jag inte i värdsklass, men det går alltid att slipa sig själv. Det är nu jag ångrar att jag sålde flöjten, så jag funderar på om jag inte ska önska mig en ny av märket Yamaha i födelsedagspresent även om det är ganska osannolikt att jag skulle få en.

Under många år har jag känt att det skulle vara kul att spela och sjunga låtar på t.ex. dop, gudstjänster, bröllop m.m. Nu är jag inte så mycket för kyrkor och religiösa saker, men att få medverka på tillställningar hade varit väldigt roligt. Jag är fortfarande väldigt duktig på att spela, så än är det inte för sent.

Nu när jag inte längre spelar innebandy tänkte jag att jag skulle försöka hitta någonting annat att satsa på och jag tror att det är detta jag vill göra. Musik har alltid fått mig att må bra och jag har alltid använt mig av flöjten när jag har mått dåligt. Den har fått mig på bättre humör. Sen är det kul att göra någonting som man vet att man är bra på.

Jag kommer visserligen att satsa på idrott också, men eftersom jag har tröttnat på innebandyn efter mina turbulenta år så väljer jag att träna varierat istället för att satsa på en och samma idrott. Jag vill fortfarande utbilda mig till dietist, men jag känner att jag också vill hålla på med musik. Vi får se hur det går ihop, men jag vet att jag klarar allt bara jag vill.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?