Pulkaåkning
Publicerat den

Jag har som vanligt parkerat mig i sängen. Dennis och jag har precis pratat (igen) och även denna gång på hans initiativ - då han ville att jag skulle få ut minsta lilla tanke. Jag har nu fått ur mig allting och han vet exakt hur jag tänker och känner. Vi behöver alltså inte diskutera detta igen på ett tag, vilket känns bra.

Under dagen har jag varit i skolan och där fortsatte jag med mitt grupparbete om hur man startar en förening. Vi är snart klara och kan redovisa på fredag. Det ska bli spännande att se hur det går, om vi har en logisk förening och ett logiskt tänkande.

Imorgon är det frisluftsdag och vi kan välja mellan längdskidor, slalom och pulka. Alla alternativ lika tråkiga, men vad har man för val? Det är bara att dra med sig en svart sopsäck (har inget annat) och sitta på sitt feta arsle i de. . Snyggt, va? Jag ser inte fram emot det, men det är obligatorisk närvaro så det är bara att göra det bästa av det. Precis som med allt annat. *pik*





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?