Piercing eller tatuering ?
Publicerat den


Som Ni säkert vet har jag länge funderat på om jag inte ska göra en minnestatuering tillägnad Kim, men nu börjar jag även bli sugen på att pierca mig igen. Jag har varit det ett tag, men har inte kunnat bestämma mig för vad jag vill göra. Septum har jag dock valt bort då jag inte tycker att den skulle tillföra någonting, utan den skulle nog bara se allmänt dum ut. Jag tog ju ur min nostril just för att näsan skulle bli fri. Då är det dumt att pierca näsan igen.

Ovan har jag bifogat bilder som demonstrerar hur jag skulle se ut i olika piercingar och jag ber om Er hjälp. Ska jag låta det vara som det är eller ska jag smycka mig med ännu en piercing? Kan tillägga att om jag skulle välja att sticka hål på mig så blir det sista gången jag gör det i ansiktet. Sen får det räcka.

Tatueringen vet jag inte riktigt när jag ska göra. Jag har iaf kontaktat studio om priser och jag skulle få ge 1000-1200:- för texten "Everywhere I am, there you will be". När jag ska ha råd med det vet jag dock inte. Det får isåfall bli efter sommaren, framåt hösten någon gång.

Jag vet att jag har bett Er om hjälp angående detta tidigare på Bilddagboken (och kanske här?), men jag ber Er en gång till. Smakråd, tack!



Emma - Blivande mamma

Jag skulle göra i kinderna om jag var du! Jag tycker det är så snyggt och skulle själv vilja ha det! Men känner att jag inte vill ha det nu när jag ska ha barn, dock är jag riktigt sugen på det fortfarande, fast i ena kinden bara. =) Och anledningen till att jag inte vill ha det pågrund av barnet, är för att det gör för jävla ont om barnet skulle typ dra i den eller nått..



Sen vet jag inte om jag skulle våga faktiskt, man vet ju hur jäääävla ont det gör att bita sig i kinden haha! Är ett under att jag klarat av att piercat mig över 20 ggr , och tatuerat mig 10 ggr (tror jag det är ialf) ... Är så jävla rädd för smärta, speciellt i ansiktet.



URL: http://emmaeskola.devote.se


Elina

Bild 4 tycker jag :)



URL: http://elinahedin.blogg.se/


sara h

Bild 4 tror jag blir snyggaste på dig, det andra är så

Mycket emo struk över, och den stilen klär dig inte tycker jag

Men det är du själv som bestämmer i slutändan. :)



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/


kurdisk muslimsk tjej <3

Godnatt =)



URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/


Elin

Tycker du ska göra i ögonbrynet då, blir så mycket runt munnen annars.. men om du tar vid munnen tycker jag att du ska ta som på bild nr.1..



Sen hade jag prioriterat tatuering före piercing



URL: http://cooltjej92.blogg.se/


Josssa

1 lr 4



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?