Om en vecka
Publicerat den



Onsdag nästa vecka fyller jag 21 år - inte så mycket att hurra över kanske.

Dennis och jag har ännu inga planer eftersom födelsedagen inträffar mitt i veckan. En anledning till att vi kanske inte kommer att ha så mycket tid till att göra någonting beror på att jag den dagen går ut på praktik och jag vet inte hur länge jag blir där varje dag.

Det är dock bestämt att vi ska äta någonting gott, men jag har ännu inte kommit fram till vad jag vill ha. Om jag får välja kanske det blir en hemmagjord kycklingsallad med vitlöksbaguetter. Någonting enkelt.

Under dagen har Dennis varit på stan och köpt en present till mig. Jag vet såklart inte vad det är eftersom jag inte var med honom, så jag får vänta tills nästa vecka innan jag får veta vad det är för någonting. För tillfället har jag ingen som helst aning om vad det kan vara då jag knappt önskat mig någonting.

Den 29:e kommer även mina föräldrar plus brorsan hit för att fira mig. Jag har ännu inte bestämt mig för vad vi ska bjuda på. Om jag ska slänga ihop en tårta eller om jag ska slänga ihop en efterrätt bestående av ett vitt chokladmousse, smulade mariekex, vanligt chokladmousse med frukt och grädde som garnering. Vad tycker Ni?

Nu när jag ändå tänker på det måste jag tipsa om en klädbutik här i Västerås. Rigolo heter den och ligger på Stora gatan 20. Mitt emot busshållplatserna nere vid rödljusen. Vi var nämligen in där på lunchrasten och jag hittade jättemycket fint som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Som det ser ut nu kommer jag t.ex. att köpa min balklänning där. Jag hittade en svart som var otroligt fin för bara 800:-. Man kan även ha den vid andra tillfällen som nyår, födelsedagsfiranden, bröllop m.m.

Så om Ni har vägarna förbi Västerås, kika in där!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?