Nyårslöfte
Publicerat den

Eftersom det är så pass länge sedan jag avlade ett nyårslöfte tänkte jag att jag i år skulle göra det. Först tänkte jag lova mig själv att vara mer hälsosam, vilket jag också tänker vara. Det är dock inte min största prioritering när det gäller löften, utan jag tänker lova mig själv att vara mer öppen - våga prata mer. Antingen med mina vänner, med Dennis eller här i bloggen.

Många gånger har jag velat skriva av mig, men valt att avstå pga. att jag inte vill att alla ska behöva veta allt. Det har också berott på att jag inte förberett mig för vilka reaktioner det kan skapa och vilka kommentarer jag kan få. Det får dock vara ett slut på det då jag känner att jag vill vara mer öppen. Bloggen är faktiskt till för mig och inte för Er läsare även om jag tycker att det är kul att Ni läser och kommenterar. Nu kommer jag såklart inte att prata om precis allt, men mina tankar och känslor. Saker som för mig är viktiga.

Jag har tidigare fått kommentarer där någon härifrån Västerås skrivit att jag bara klagar och jag uppmanar dig då att du i fortsättningen inte bör läsa min blogg. Det kommer att stiga dig åt huvudet.



Angelica - gravid i vecka 30

Okej nice! :) Jag skulle gärna vilja köpa en ny.. Men den får duga ett tag :P



URL: http://angelicasdagbok.blogg.se/


aye

Hello där :D

Hopas du har haft en bra nyårsafton<3

Allt bra med dig idag?

Många kramar<3/A



URL: http://ayesworld.devote.se


Evelina

Bra nyårslöften! Har du haft en bra nyår? Gott nytt år förresten :)



URL: http://photobyevelina.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?