Ny vecka
Publicerat den

Måndag morgon och jag är redan uppe. Tack vare att vi har påbörjat en ny kurs har jag inte längre sovmorgon till kl.12:50, utan börjar redan kl.08:50.

För tillfället sitter jag med en handduk i håret och väntar på att mina flingor ska mjukna lite samtidigt som jag tittar på The Nanny. Jag har redan sett hela serien, men jag tycker att det är roligt att de fortfarande visar den. Likadant med Vänner. Det är min absoluta favoritserie.

Inatt har jag fått sova *kors i taket*, så jag är relativt utvilad nu även om jag såklart hade velat ligga kvar i sängen en stund till. Vem vill inte det? Jag får dock hoppas på att vi börjar lite senare imorgon så att jag kan få sova då.

Under eftermiddagen blir jag även av med datorn då den ska göras om, men jag får tillbaka den imorgon eftermiddag. Risken finns att det inte blir några fler blogginlägg idag, om jag inte får låna Dennis dator förstås. Jag får sysselsätta mig med någonting annat under dagen. Det blir säkerligen Scrapbook eller så måste jag helt enkelt låna datorn så att jag får arbeta med några uppgifter. Det visar sig. (Det börjar bli en standardfras).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?