Nära akuten-upplevelse
Publicerat den

För en stund sedan var Dennis och jag till Ica för att köpa glass till mig. Vi upptäckte nämligen för en timme sedan att jag har feber, vilket kan vara en förklaring till varför jag under dagen har varit så pass yr.

På vägen till affären gick det bra även om jag först var väldigt skakis i benen, men när vi väl var framme och skulle handla slog det till som en våg. Det var så varmt att jag var tvungen att ta av mig jackan. Efter en stund blev jag så varm att jag nästan svettandes, men på något sätt kände jag att jag var på väg att få frossa.

När vi var på väg till kassan började jag att få ryckningar och det fortsatte att snurra. När Dennis skulle betala det vi köpt började jag att få andningssvårigheter. Det högg till mitt mellan brösten och yrseln blev allt värre. Jag kunde knappt stå och lutade mig därför mot kassan. Ett tag var jag nära att be någon ringa efter en ambulans, men jag lät det vara då jag ville se om det skulle bli bättre eller sämre.

På vägen hem vinglade jag rätt mycket och Dennis frågade om jag inte åkt på matförgiftning - med tanke på att vi åt pizza igår. Det skulle mycket väl kunna vara så, men det kan även vara någonting annat.

När vi klivit innanför dörren var jag tvungen att sätta mig ner och försöka andas ordentligt. Då försvann trycket i bröstet. Dennis frågade om han skulle ringa efter någon, men jag sade att det inte behövdes - än. Jag fick sedan hjälp med att ta av mig skorna och han hjälpte mig upp. Jag ligger nu i soffan efter att ha blivit serverad glass. Febern är kanske inte borta, men jag svettas inte längre. Jag är dock fortfarande yr när jag sitter och står upp, så det är viktigt för mig att ligga och vila.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?