Mitt lilla charmtroll
Publicerat den

Bjuder på en bild av mitt charmtroll. När jag var in i badrummet för att ta ett par nya foton på mig snodde han filten och såg ut såhär när jag kom tillbaka. xD Han är bara för söt. ♥



I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Usch vilka människor det finns. Det var väll för ditt eget bästa som du gjorde abort.. vad skulle du ha gjort då? Fött barnet bara för att?

Det hade ju inte funkat - och det behöver man inte vara Einstein för att förstå. Jag har full förståelse för att du gjorde det efter att ha läst det du nyss skrev till mig. Man måste få sätta sig själv först och främst.



Sen beklagar jag misshandeln.. jag har aldrig blivit misshandlad av en pojkvän eller så.. men jag har vittnat om både verbal och fysisk misshandel under många år av min barnd och agerade ofta psykolog till hon som blev misshandlad så jag känner ändå att jag har lite insyn över ämnet.



Men jag märker att du är en stark tjej, med några själsliga sår som håller på och läker.. dom kanske till och med i stort sätt är läkta. Men jag blir lite imponerad utav dig. Att göra som du gör, att vara öppen med det du har varit med om... jag hoppas många läser det inlägget du skrev.. för det kommer nog peppa många med liknande problem!



STOR KRAM till dig!



URL: http://iambaam.blogg.se/


已知 Mohammed☆ Al-debis™

Nice blogg<3



URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?