Lördag kväll
Publicerat den

Dagen har gått relativt snabbt och jag är redan trött. Det känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig, men jag tänkte att jag skulle vara uppe en stund till annars kommer jag att vakna tidigt imorgon vilket jag inte vill då jag planerar att sova länge.

Vad som händer imorgon kan jag inte svara på, utan vi kommer säkert lata oss som vanligt. Det kan hända att vi kör en uno-vända precis som igår kväll eller att vi tittar på en film. Det gick ingenting bra idag, så vi har båda setat vid våra datorer. Jag är för tillfället med i en turingering av fia med knuff och väntar på att mina motståndare ska bli utsedda. Jag har gått vidare till semifinal.

Efter turneringen kanske det är dags att sova. Det beror helt på om Dennis är trött eller inte. Skulle han inte vara det får jag väl ligga kvar på soffan och byta ut datorn mot katterna. De ligger så sött ovanför mitt huvud och sover. Gullungar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?