Läggdags
Publicerat den

Klockan är nu elva och det är snart dags att gå och lägga sig. Mamma ska upp runt kl.08 imorgon, så jag antar att resten av hushållet kommer att vakna då. Det kan vara skönt att få sova ut nu när det är näst sista natten jag kan sova hur länge jag vill.

Kvällen har gått bra och jag mår betydligt bättre nu än jag har gjort tidigare under dagen samt igår. Efter att ha ätit mos och kasslersallad två gånger idag (med 4 h mellanrum) är yrseln borta och jag mår varken illa eller har feber. Det känns alltså som att det är påväg bort helt. Jag skulle nog kunna säga med säkerhet att det är borta innan måndag.

Förutom IKEA-besöket har vi idag tittat på när Elias spelat handboll. Det gick inget bra för dem då de förlorade med 9-18. Han blev dock matchens lirare, så alltför dåligt gick det inte. Han har två stycken matcher imorgon, men Dennis och jag orkar inte titta på dem. Vi kommer alltså att vara hemma imorgon. Under dagen tänkte jag försöka att jobba på min engelska så att jag blir klar med den en gång för alla. Det är inte så lätt att skriva komedier som man tror. Det återstår att se hur det går. Jag ska försöka iaf.

Nej, nu skiter jag i det här. Natti natt hatti fnatt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?