Keep on living
Publicerat den


Efter gårdagens chock mår jag idag bättre och är inte längre panikslagen. Ska jag vara ärlig så övervägde jag för en sekund att lösenordsskydda bloggen, men det tänker jag inte gör för ingen ska få hindra mig att göra någonting jag tycker om - så jag kommer att fortsätta.

Dennis och jag klev upp för ett par minuter sedan. Han sitter vid datorn medan jag sitter i soffan, bloggar och tittar på American Idol. Vi har nämligen fått en ny kanal i grundutbudet - TV11. De har nämligen ersatt MTV med den.

För en stund sedan klämde jag i mig en skål med fruktsallad och grädde, som fick agera min frukost. Salladen blev väldigt god, men jag känner att jag skulle ha skippat vattenmelonen. Den tillförde ingenting annat än vätska. Utöver det var det jättegott och jag åt två stora skålar igår kväll. MUMS!

Vi har inga som helst planer för dagen, men jag tänkte att jag skulle arbeta lite på engelskan. Jag har äntligen kommit på vad jag ska skriva. Nu ska jag bara formulera det rätt. Jag kommer dock inte att börja arbeta nu på en gång, utan det tar jag sen. Jag är sugen på att spela lite sök-och-finn-spel först.



Angelica

Oh det såg gott ut! :) Mmmm...



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?