Kattunnel och fjäderpinne
Publicerat den

Efter en tur till Ö&B har vi precis kommit hem och packat upp kattleksakerna. Det var tänkt att vi endast skulle köpa tunneln samt klösbrädan, men brädan var slut och skulle inte finnas i lager igen förrän på tisdag så direkt efter praktiken tar jag bussen till Erikslund för att köpa hem den.

Vi valde att köpa en till leksak till dem också, nämligen en pinne med en fjäder längst ut i kanten. Den är sprayad med kattmynta bara för att.

Eira och Engla befinner sig just nu i köket med sin nya tunnel som verkar vara väldigt uppskattad. De prasslar och har sig, så jag antar att det var roligt.

Under tiden som vi har varit borta har de låtit tapeten vara, vilket känns bra. Jag gick och oroade mig över det under hela resan, så det var skönt att komma hem till en oförändrad hallvägg. De har inte heller rört någon matta, inte ens dörrmattan som annars brukar vara väldigt rolig att leka med.

Nu ska det bli spännande att se vad de tycker om klösbrädan som kommer nästa vecka. Jag måste bara komma fram till vart jag ska ställa den. Som det ser ut nu kommer den att stå i sovrummet vilket betyder att de kommer att få vara med oss under nätterna. Vi har ju sagt att vi ska prova fler gånger, så varför inte i samband med detta?

Btw, Engla skriker knapp någonting längre!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?