Jullovet är nu slut
Publicerat den

Jullovet är nu slut och skolan börjar för de flesta. Dennis gick för ½ h sedan och jag ska iväg om 3 h då jag inte börjar förrän kl.12:50.

För tillfället sitter jag i köket och funderar på om jag ska färga håret idag eller om jag ska avvakta med det tills senare. Vi ska nämligen ha friluftsdag nästa måndag och finns det simning vill jag ta det. Då känns det värdelöst att färga håret nu om det ändå kommer att gå bort pga. allt klor (har varit med om det tidigare när jag varit rödhårig. Håret blev då brunt).

Under denna vecka kommer vi även att bli av med våra datorer, så det kan hända att det blir glest med inlägg här ett tag. Har jag tur får jag låna den stationära datorn. Det måste jag iofs få göra eftersom jag tänkte försöka bli klar med engelskan någon gång. Det är svårt att skriva om jag inte har någon dator att skriva med (vi gör alla våra uppgifter över datorn).

Äh. Jag har ändå ingenting att göra. Nu går jag in och färgar håret! Bild kommer sen om det finns tid innan jag ska till skolan, annars lånar jag Dennis dator när jag kommit hem.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?