Julen städas ut
Publicerat den

Städningen är nu i full gång och vi har precis bytt gardiner i köket. Vi hade två olika att välja mellan: gröna med blommor eller lila med blommor och det fick bli de lila. Dennis tyckte att de gröna såg ut som skräp. Pga. att det var längder och att fönstret är ganska litet blev det nu ganska mörkt i köket, men jag tycker faktiskt att det är mysigt. Allt julpynt förutom julgardinerna i vardagsrummet är borttaget.

Dennis tycker att jag ska äta upp pepparkakshuset, men det har stått framme i 2 månader så jag är ganska skeptisk till det. Dessutom har vi en hel burk med pepparkakor som jag tycker att vi borde äta upp först, så jag har ställt huset i skåpet med allt julpynt. Det kanske låter äckligt att spara det till nästa år, men vi ska ju ändå inte äta det utan det ska agera dekoration.

Det enda som är kvar nu är att sätta upp gardinerna i vardagsrummet, torka av alla bänkar och bord samt diska. Ugnen måste också rengöras, men då måste vi först gå till Ica och köpa svampar eller stålull. Efter det är det endast maten som är kvar. Vi har ännu inte bestämt vad vi ska äta, så det ska bli spännande. Igår ville jag ha pizza, men det blev istället kokkorv med mos, kokta morötter och sallad. Det dög det också.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?