Jag vill inte!
Publicerat den

Om 40 min börjar min skoldag och det känns inte särskilt roligt då jag hellre hade stannat hemma i sängen. Jag har sån ångest över det här med livräddningen samt alla uppgifter som ska göras (har 3st som jag ska ha klara innan praktiken), så jag hade hellre varit hemma och gjort klart dem. Jag får slipa lite på dem när jag kommit hem sen.

Vad gäller livräddningen så har jag bestämt mig för att göra det under praktiken. Inte bara pga. det här med hårfärgen utan också för att vi imorgon ska planera våra kurser inför våren. Jag tycker att det kan vara bra om jag är med på det. Livräddningen ska ju ändå vara klar senast juni nästa år då slutbetyget sätts, så jag behöver inte ha bråttom med det även om det kan vara bra att bli klar med det så snart som möjligt. Jag tar det dock under praktiken. Får meddela min mentor om detta senare idag.

På schemat idag står gym kl.09:30. Om vi får träna fritt har jag inte så stor koll på, men jag antar det eftersom det brukar vara så. Det var tänkt att jag skulle träna överkropp detta pass, men jag vill inte belasta axeln för mycket då jag redan har ont i den. Jag får därför hitta på någonting annat.

Efter vi är klara har vi lunchrast och senare på dagen har vi engelska (?). Jag har inte redovisat min bokrecension, så har jag otur får jag göra det. Skulle jag slippa tänkte jag att jag skulle göra en film (som vi gjorde på svenskan) där jag pratar om den. Det känns nog bättre.

När jag kommer hem blir det som sagt arbeta en sväng med uppgifterna, sen tänkte jag vila. Jag försökte att inte ha ångest och känna mig stressad när vi gick och lade oss, vilket resulterade i att jag kunde sova lite bättre. Dock så kunde jag ha fått bättre sömn, så vi hoppas på det inatt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?