Ikea-visit
Publicerat den

Folket har kommit och vi har precis varit till IKEA. Dennis håller för tillfället på att skruva ihop skohyllan vi fick. Vi har även fått en äggdelare, en papperskorg och en lampa till sovrummet. Det finns fler saker från IKEA som jag skulle vilja ha, men det får bli när vi bor i hus vilket kommer att dröja tills kanske år 2015 eller nåt.

Vi sitter nu alla i vardagsrummet och väntar på maten. Det blir hemmagjort potatismos och kasslersallad (kasslertärningar, gurka och tomat blandat i en skål). Jag har inte ätit det på länge, så det ska bli gott. Jag hoppas att jag får i mig någonting då jag för tillfället mår illa igen. Jag får helt enkelt äta så mycket jag orkar.

Ikväll är det tänkt att vi alla ska titta på någon film och äta någonting gott. Det får nog bli morötter och dip för min del om jag känner att jag vill ha någonting. Dennis och jag åt det visserligen igår bara för att jag skulle få i mig någonting. Jag mådde faktiskt lite bättre efteråt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?