I won't eat, no more.
Publicerat den

Efter två nätters god sömn trodde jag att jag skulle få en tredje, men icke. Natten har varit jobbig då jag haft ont i axeln, jag kunde inte hitta en skön sovställning, det var för ljust i rummet, det var för varmt och jag hörde katterna stup i kvarten.

Först kunde jag inte förstå varför natten blev som den blev, men jag tror att jag har hittat boven: MAT! Vi åt nämligen runt kl.20 då vi inte ätit någon riktig mat under dagen, så Dennis tyckte att vi borde göra det och så blev det.

Det sägs att man inte ska äta efter kl.18 då man morgonen efter kan få rubbad aptit och frukost är ju det viktigaste målet på dagen. Jag skulle nog vilja lägga till att även sömnen kan bli dålig.

Jag brukar inte äta såhär sent och jag kommer i fortsättningen att försöka låta bli då jag vill sova. Jag vill inte ha det såhär när vi har börjat skolan igen.



sarah med bebis i magen

jag och micek brukar äta vid 8.havl 9 . vi har inge sömbroblem .



när jag inte måde bar då sv jag dåligt . på nätterna



och under den pejoden jag hade under vickt sov jag med dålig .



sen kan man sova dålig om man har brist på näring . nu kommer jag inte i håg vad det var för brist men kan kolla upp det för har skol boken hema



URL: http://respekteravar.blogg.se/


Emma - Blivande mamma

Vi äter alltid vid åtta tiden här hemma typ. Ibland senare! Vi har aldrig haft sömn problem tack vare det. :P Marcus somnar alltid som en stock, och jag har alltid haft svårt att somna så spelar ingen roll :P



URL: http://emmaeskola.devote.se


Anonym

det där att man inte ska äta efter 18 stämmer inte..varesig när det gäller viktuppgång och sömn..däremot ska man inte äta för mycket socker eller koffein innan man ska sova..



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?