Handboll
Publicerat den

För tillfället sitter jag hemma i soffan med en handduk i håret. Jag är precis hemkommen efter att ha varit i Bombardier och spelat handboll med några ur klassen samt handbollseleverna på skolan.

Till en början kändes det helt okej även om håret var grymt irriterande eftersom jag inte hade någon snodd med mig, men det gick ändå. När det var ca 20 min kvar av lektionen skulle vi spela match och jag fick då stå i mål. Jag hade tidigare under lektionen anmält mig frivillig (jag var den enda som gjorde det). Anledningen till att jag gjorde det var för att min axel inte klarar av den tekniken man måste ha för att kunna utföra ett bra kast.

Matchen gick ungefär som jag hade förväntat mig: medelmåttigt. Jag släppte in sammanlagt 6st mål på lite över 10 min, vilket är helt okej. 5st av dessa mål var från handbollseleverna, så om man ser det från den sidan så gick det bra. Mindre roligt var det när en klasskamrat sade:"dåligt målvaktsspel" när jag släppte in ett mål. Strax efter det räddade jag dock en straff från honom och då blev han tyst.

Jag vet att jag inte är duktig på handboll, men man behöver inte kasta det i ansiktet på mig. Jag gjorde så gott jag kunde och jag tycker inte att någon har rätt att klanka ner på mig då. Nu tog jag det visserligen med en nypa salt då jag vet att innebandy är min grej, men ändå. Tänk om det hade varit någon som inte hade reagerat likadant som jag gjorde?

Om ca 30 min ska jag bege mig till skolan igen, så jag måste klä på mig samt sminka mig och blåsa håret snart om jag ska hinna. Till denna lektion tänkte jag nämligen gå då jag inte längre tycker att det är någon idé att använda cykeln. Det låter som att kedjan ska gå av vilken sekund som helst då den knarrar.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?