Gifts
Publicerat den

Som jag tidigare skrivit så fick jag under dagen 3st paket av farmor. Det första var min 20-årspresent. Jag hade nämligen önskat mig ett tårtfat/kakfat i glas, men hon hade inte hittat något som hon tyckte var dugligt så det dröjde ett tag. Närmare bestämt ett år.


Det andra paketet var förra årets julklapp. Eftersom jag firade julen i lägenheten och mina föräldrar inte tagit med klappen fick jag den nu. Det var ett par sockor som hon har stickar, i min favoritfärg dessutom: ljusblå!


Paket nummer tre var en bok - sju sorters kakor. Jag har inte bläddrat någonting i den, utan bara kikat lite snabbt i registret. Som jag förstått det så är det en bok med recept på kakor, bullar samt bröd m.m. Jag som älskar kakor tyckte att denna bok kom till pass, så jag tackar för den - alla andra presenter också, såklart.

Jag fick även en present av mina föräldrar - en biobiljett. Mamma hade nämligen fått den tidigare och inte haft någon användning för den, så jag fick därför ta den. Dennis och jag kommer att använda den troligen runt vår 1-årsdag. Vi behöver alltså endast betala för han då eftersom jag får gå gratis tack vare biljetten jag fick nu.

Tack för alla presenter.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?