Fredagsmys utan film *buhu*
Publicerat den

Efter en tur till Erikslund samt Ica är vi nu klara för dagen och har precis ätit korv med bröd. Det känns skönt att det äntligen är helg och att man har möjlighet att sova ut. Kanske inte ordentligt imorgon, men iaf på söndag.

Det blir en relativt sen uppstigning imorgon jämfört med vilken tid jag gått upp under veckan. Klockan är inställd på kl.10, men jag funderar på om jag inte ska gå upp redan kl.08:30 eller kl.09 eftersom jag måste duscha och tvätta håret samt göra i ordning tårtan.

Det var tänkt att vi skulle åka till IKEA imorgon för att köpa byråer till hallen för att täcka upp revorna katterna skapat på tapeten (6st), men jag är osäker över om jag vill göra det eftersom vi måste spara så mycket pengar vi bara kan. Under turen till Erikslund var vi inne på Djurmagazinet och köpte kattmynta på spray och har nu sprayat både klösbrädan samt ett par leksaker för att se om det eventuellt kan hjälpa de att hålla sig ifrån väggen. Skulle de inte göra det får vi antingen köpa möbler att ställa för eller börja fundera ut andra alternativ.

Dennis har pratat om att försöka ha de ute, men då måste vi först vaccinera, kastrera samt öronmärka dem vilket vi inte kommer att ha råd med på ett tag med tanke på att bara kastreringen kostar ca 1000:-/katt. Vi får se hur vi löser det, men vi tänker försöka göra allt för att kunna ha kvar dem då de är så härliga. Det löser sig så småningom. :)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?