Fredag!
Publicerat den

Klockan är snart åtta och jag har varit vaken sen kl.03:46 då Engla började att skrika. Visserligen inte högt, men är jag väl vaken oavsett om jag är pigg eller seg så kan jag inte somna om förrän hon är tyst. Jag vet inte hur länge hon höll på, men jag kunde inte somna om alls och tittade sedan på klockan flera gånger i timmen för att se när jag var tvungen att kliva upp.

Vi gick och lade oss kl.23 igår då vi var uppe och tittade på Fun with Dick and Jane. Nu har vi sett den tidigare, men jag fullkomligt älskar Jim Carrey eftersom jag är galen i komedier. Till filmen åt jag godis och det kan förklara varför jag inte fick sova. Jag klagar dock inte eftersom jag nu inte är trött och det är helg efter dagens skoldag. Då kan jag sova bäst jag vill.

På schemat idag står det två nya kurser: Naturkunskap A och Rehabilitering & habilitering. Det ska bli kul att se vad det är för kurser. Naturkunskapen borde inte vara alltför svår eftersom jag tycker att biologi är roligt. Det påminner ju om varandra, så vi får se.

När jag kommit hem tänkte jag diska eftersom Dennis gjorde det sist. Dammsög och tömde kattlådan gjorde jag igår, så Dennis behöver inte göra någonting. Inte som har med städning att göra iaf. Jag kanske ber honom att gå ner i förrådet och märker det med vårat namn. Alla hyresgäster måste göra det innan den sista, annars klipper de upp låset och tömmer det.

Jag tänkte också att jag skulle försöka jobba med någon av mina uppgifter. Engelskan och idrotten får det bli.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?