Föräldrafritt
Publicerat den

Efter att ha spenderat en halv dag i sängen bestämde jag mig för att kliva upp för ca 20 min sedan då Dennis sade att han tänkte duscha. Jag frågade då om jag fick göra honom sällskap och det var inga problem. Vi brukar i princip alltid göra så att vi duschar/badar tillsammans.

Jag sitter nu i sängen och väntar på att han ska bli klar med sköljningen av sitt hår. Efter det ska vi ner på stan för att köpa kattmat och inhandla någonting att äta under dagen. Det känns inte så lockande att äta korv med bröd för tredje dagen i rad, så vi får se vad vi hittar på. Flingor ska jag iaf köpa och de får jag ha för mig själv då han inte tycker om sånt.

Hur länge vi blir nere på stan vet jag inte då det kan bli så att vi endast åker till Hemköp för att slippa betala för 4st biljetter (två var - tur och retur).

Vad vi gör när vi har kommit hem vet jag inte heller, förutom att ge katterna mat direkt förstås. Jag antar att Dennis vill laga mat direkt då han oftast brukar vara hungrig vid den här tiden. Jag däremot har en väldigt rubbad aptit och det är inte ofta jag är hungrig, utan jag brukar oftast vara sugen på någonting i värsta fall.

Nej, nu har Dennis klivit ur duschen så nu ska vi åka. Bye Bye!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?