Födelsedagspresenterna
Publicerat den

Runt kl.12:30 kom posten och jag sprang som en tok till brevinkastet i hopp om att se en avi om att mitt Too faced-kit kommit, vilket jag också gjorde. Det fanns även ett till kuvert innehållande ett handgjort födelsedagskort från mina föräldrar samt lillebror *tack*

Dennis kom hem strax efter kl.14:30 och vi gick då raka vägen till Ica för att handla det som fattas för middagen. Det får bli hemmagjord potatisgratäng med kotlett samt grekisk sallad. Till efterrätt blir det daimtårta.

Efter att ha klivit innanför dörren och packat upp matvarorna fick jag födelsedagspresenten av Dennis: en fotoram. Jag hade nämligen sagt att jag ville ha den när vi var på Gallerix en sväng för någon vecka sedan. Nog hade jag mina aningar om att han skulle köpa den eftersom jag annars önskat mig dyra saker, men jag visste inte vilken färg han isåfall skulle välja. Det blev iaf  en svart.


Jag provade sedan mitt kit och jag må säga att jag såg ut som en f*cking jävla grottmänniska! Jag vet sedan tidigare att jag ser förjävlig ut i tjocka ögonbryn, men det här tog fan priset.

FÖRE



EFTER


Som Ni ser så såg jag inte särskilt glad ut efter att själv ha fått se resultatet för första gången. Jag kan säga att flaskan med sminkborttagningsmedel snabbt åkte fram.

På bilden ovan ser Ni mitt försök med den mörkaste skuggan i kitet, men det såg rent ut sagt förjävligt ut - först för att man fortfarande kan se mina ögonbryn, men också för att jag ser ut som en karl med skev hårväxt. Det såg även lika dumt ut med den ljusa skuggan samt ögonbrynspennan. Jag antar att mina helt enkelt är för mörka, men jag tänkte fortsätta att använda skuggorna så att mina bryn blir mörkare - jag avstår dock från mallarna.

Jag får hoppas att detta bara är nybörjarotur och att jag med tiden lär mig hur man ska använda detta för ett bra resultat.

Tidigare så har jag velat ha tjockare ögonbryn närmast näsan, men jag måste nog hålla med Elias: jag ska ha smala ögonbryn. Synd bara att jag har så äckligt jävla dålig form. Inte går det att forma om dem heller då stråna inte växer överallt, utan bara under ögonbrynen. Det går därför inte att fixa de som jag vill ha dem: med den högsta punkten mer till höger, mot bortre ögonvrån.


FETINGDISS, säger jag.



Sara H

Jaha opps, snabb läste, det avr ögonbryna det handlade om xD

Du passar bäst i smala :)



URL:


josefin

Tips, spara början på brynen o raka bort resten som Lindas sminkblogg. Det brukar bli snyggare



URL:


sarah med bebis i magen .

Du passar bäst i smala



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?