Feeling blue
Publicerat den

Detta måste seriöst vara en av de tråkigaste dagarna på länge. Klockan är strax efter 13 och jag ligger fortfarande i sängen med nattlinne. Jag har inte ens bortat håret - dock ätit frukost.

Egentligen skulle jag behöva arbeta på mina uppgifter som jag så ofta tjatar om, men jag har ingen som helst lust då jag idag känner mig deppig pga. tankar som jag länge haft. Det känns som att jag måste diskuera det här med Dennis snart, för tankarna håller på att äta upp mig och jag vill verkligen inte det. Jag måste få höra någonting som kan lugna ner mig och få mig på rätt spår igen.

Jag skulle kunna ligga i sängen och deppa hela dagen, men så kommer det inte bli då vi måste ner på stan för att köpa kattmat. Den tog slut för 5 h sedan, så vi ska strax bege oss. Jag vill inte att de ska gå hungriga alltför länge.

Det är även tänkt att vi ska åka till Willys och köpa kattsand, men vi får se om vi orkar göra det. Det är egentligen lika bra, men det visar sig som med allt annat.

Ikväll går ännu en film, men jag minns inte riktigt vad den heter. Det är ännu en krigsfilm som Dennis vill se. Vad gäller den vi såg igår så somnade jag till vid ett flertal tillfällen, så jag kan inte ge någon recension på den. Av det jag såg så tycker jag inte att det hände så mycket, egentligen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?