Boooooring
Publicerat den

För tillfället sitter jag i skolan och har rast, i 2min till. Efter det återupptar vi engelskalektionen och de som inte är klara med dagens uppgift får arbeta med den. Frågan är bara vad jag ska pyssla med som är klar. Jag försöker att slipa på komedin, men det går inte särskilt bra och jag har därför bett Dennis om hjälp.

Skoldagen slutar kl.15:50 och då ska jag försöka att ta mig hem på min genomrostiga cykel. När jag skulle cykla till gymmet imorse upptäckte jag nämligen att kedjan var alldeles brun av rost. Det var den inte innan jullovet, så vi måste alltså köpa olja - annars får vi köpa en ny kedja. Jag har ingen lust att åka buss till skolan då det kostar pengar, så jag föredrar att cykla eller gå (cyklar tis och tors).

Jag har även bestämt mig för att befinna mig i klassrummet istället för i simhallen imorgon. Eftersom vi ska planera vårens kurser känns det som att det är viktigare just nu då jag vill ha koll på läget. Livräddningen kan jag som sagt göra under praktiken, så det oroar jag mig inte för.

Sedan tänkte jag bara meddela att listan jag bifogade igår kommer att finnas här i bloggen i fortsättningen då några tyckte att det kunde vara roligt. Jag tror även att det kan vara nyttigt för mina läsare så att de får en större förståelse för mig och jag tror att de även lär känna mig bättre. Frågan är bara när jag ska börja. Jag funderar på att göra det imorgon då jag slutar tidigare, men vi får se.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?