Alsolsprit, tunnel och bräda
Publicerat den

För en stund sedan öppnade jag en tråd på Familjeliv i forumet för husdjur och frågade om råd angående det här med att katterna klöser på tapeten. Det första tipset jag fick var att spraya med någonting som luktar illa, antingen den så kallade fy-sprayen eller alsolsprit. Den sistnämnda ska tydligen vara bäst, så då får jag gå till Apoteket imorgon samt införskaffa mig en sprayflaska.

Jag fick även tipset om att köpa en golv-till-tak-bräda, men eftersom de kostar flera tusen har vi inte råd med en sådan. När jag var inne på Ö&B's hemsida för att titta på kattunneln upptäckte jag att de har en trevåningsbräda för 249:-. Den är prissänkt och har tidigare kostat 100:- mer, så jag tänkte att vi under dagen skulle åka dit för att köpa både brädan och tunneln. Det hela kommer att gå på 341:- (då är alsolspriten inräknad).

Det kan hända att jag slinker in några nya leksaker också. Kanske en sån där ful stav med en fjäder längst ut så att jag kan vara med och trötta ut dem. Det ska tydligen inte hjälpa att de själva får ta ansvar för lekandet, så det får bli ändring på det. Här ska lekas! Vi får hoppas att det kommer att gå bra under dagarna då vi är borta bara. Jag funderar på om jag inte ska försöka hitta på någonting att sätta för revan, annars kommer de säkerligen att riva upp hela väggen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?