Allt är som vanligt igen
Publicerat den

Då var vi klara med både städning och sopkastning. Jag funderar dock på om jag inte ska dammsuga idag igen då katterna hela tiden får med sig kattsand ut från badrummet. Antar att stenarna fastnar mellan trampdynorna, precis som maten ibland brukar göra. Hur de bär sig år vet jag dock inte.

Jag har kommit på en sak som vi måste göra idag och det är att gå ner i förrådet med saker som vi inte använder, t.ex. vinterkläder. Det ligger skor, vantar och mössor på hatthyllan samt att det hänger jackor på klädhängarna som inte används. Hyllan är även väldigt svag, så då är det lika bra att ta ner sakerna i förrådet. Även Dennis cykel ska ner dit. Den pajjade i somras, så den ligger i småbitar på balkongen vilket inte är särskilt trevligt. Det blir alltså en vända ner i förrådet.

För tillfället sitter Dennis och jag i soffan. Han spelar Playstation 3 medan jag sitter och halvtittar samtidigt som jag kikar på datorn. Jag håller även på att fundera ut vad vi kan äta. Jag är nämligen hungrig - första gången på länge. Efter att ha kollat i frysen funderar jag på om vi inte ska laga lite tacos. Frysen är full av köttbullar och falukorv, men jag är inte särskilt sugen på det så jag ska se om Dennis går med på att äta tacos. Annars får det väl bli någonting med köttbullar ändå. Antagligen med pasta och gräddsås.

Det känns faktiskt ganska skönt att julen är över, nu när jag tänker efter. Det är nytt år och det kommer hända mycket år 2011. Nu i januari fyller jag t.ex. 21 år, i februari är det alla hjärtans dag samt att jag och Dennis har varit tillsammans i 1 år. Det händer även mer saker nu i början på året, men vad tänker jag inte berätta riktigt än.

Mellan mars och juni händer det inte särskilt mycket, men till sensommaren/hösten kanske en av mina högsta önskningar slår in - om jag har tur. Det ska bli spännande att se vad detta år har att ge. Om det blir som vi har tänkt oss.



sarah med bebis i magen .

vill dännis ha barn då?



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?