21 år
Publicerat den

Trots att Engla väckte mig kl.03 inatt har min födelsedag än så länge varit bra och det beror på att jag är på ett relativt bra humör. Av vilken anledning vet jag inte, men jag antar att jag på något sätt sett fram emot praktiken även om en del av mig fruktat den.

Det var tänkt att vi alla skulle ha vår första dag igår, men min blev för flyttad till idag istället. Jag befann mig i byggnaden kl.07:50 och 10 min senare skulle ett par lärare samt vikarier samlas i aulan. Mötet där pågick i ett par minuter och när vi var klara var det bara att gå upp till klassrummet för att stämma av vad alla elever ligger. De får nämligen planera vilka ämnen de ska jobba med så länge de uppnår målen.

Jag fick presentera mig även denna gång och vi får se hur många gånger jag ska behöva göra det. Eftersom jag ska vara med på idrotten fr.o.m nästa vecka antar jag att det kommer att förekomma en del sådana med tanke på att det finns 5st klasser i varje åk, 6-9.

Eftersom det inte finns så mycket att göra såhär i början fick jag efter 2h och 40 min åka hem istället för att vara kvar till kl.15. Min handledare arbetar endast 50% då hon är gravid och skulle därmed sluta kl.12. Hon tyckte att jag kunde få åka hem och vi kom då överens om att jag ska arbeta med den första uppgiften som jag har fått från skolan - företagspresentation.

Dennis slutar inte förrän om 5h och då är det tänkt att vi ska bege oss till Ica för att köpa det som fattas för maten. Jag har bestämt mig för att vi ska äta hemmagjord potatisgratäng, men istället för att ha köttbullar till som vi alltid brukar ha vill jag ha någonting annat. Troligen kyckling eller revbenspjäll. Grekisk sallad blir det också och jag funderar på om jag inte ska unna mig någon form av bakelse.

Någon present har jag ännu inte fått (förutom av mamma) då jag valde att vänta med den delvis för att det är roligare att gå och vänta, men också för att jag skulle gå till bussen när Dennis väckarklocka ringde. Jag ville inte att han skulle behöva gå upp tidigt för att ge mig min present. Det kan han göra senare. :)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?