Snart dags att sova, känns det som.
Publicerat den

Det är för mig fascinerande hur man kan vara så trött efter en relativt slapp dag som har gått fruktansvärt snabbt. Det har varit såhär under så gott som hela praktiken och jag förstår inte hur det kan vara så. Jag är nämligen aldrig såhär trött efter att ha kommit hem från skolan.

För tillfället ligger jag i sängen och har gjort det sedan jag kom hem för 2 ½ h sedan. Kroppen orkar helt enkelt inte stå eller sitta upp, så jag väljer att ta det lugnt i sängen tillsvidare vilket jag känner att jag behöver.

Vad det är som gör en så trött har jag faktiskt ingen som helst aning om, men jag skulle gissa på att det delvis beror på att jag försöker att ta mig till och från praktiken så snabbt jag bara kan. Sedan har jag haft mer att tänka på de senaste veckorna än vad jag annars har i skolan. Jag antar att hjärnan blir trött av allt.

Innan kvällningen är det tänkt att Dennis och jag ska gå till Ica för att handla då vi inte har någonting att äta till frukost, så vi måste bege oss för att köpa bl.a. bröd och eventuellt skinka. Vi får se om vi köper någonting gott till kvällen också, helst nuggets då jag är så himla trött på korv (av alla sorter) och köttbullar. Jag vill gärna ha någonting annat för ovanlighetens skull. Vi får se om Dennis samtycker eller om det blir samma gamla vanliga som följer med hem.



Anonym

du kanske är gravid då är man ju himlans trött=)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?