Lägenhetsvisning avklarad
Publicerat den

Då var vi precis hemkomna efter lägenhetsvisningen.

Vi anlände vid lägenheten kl.18:36, vilket innebar att vi fick vänta en stund. För att fördriva tiden tog vi oss en sväng runt området och när vi kom tillbaka upptäckte vi att det var fler som hade blivit kallade. Bara någon minut innan hyresvärden kom ramlade det även in fler personer och det slutade med att vi blev ca 10-15st pers.

Byggnaden såg ut som en villa med två våningar, men bestod av 5st lägenheter. Hyresvärden påstod att lägenheten var på 45 kvm, men jag upplevde den som mindre. Jag skulle snarare säga att den är 35-38kvm, men jag kan ha fel. Antingen så har jag växt eller så har mätningen ändrats, för min lägenhet i Falun var mycket större än denna och då var den på 41 kvm - alltså mindre än den vi tittade på nu.

Efter att ha sett oss omkring valde vi att skriva på en intresseanmälan trots att vi egentligen inte tycker att den passar oss (delvis pga. att köket var för stort samt att själva rummet var för litet. Vi hade inte fått plats med vår soffa, utan hade endast fått plats med databordet, tv-bänken och sängen. Ingenting mer). Anledningen till att vi gjorde det beror på att vi känner att vi måste hitta en lägenhet som är billigare än den vi har nu. Den är alldeles för dyr.

Det som kommer att hända nu är att hyresvärden kommer att gå igenom listan på intresseanmälningar och sedan höra av sig till dem som skrivit under. Vi fick ingen information om hur det kommer att gå till, utan han sade att han helt enkelt får välja ut någon som får hyra den. Jag tror inte att vi kommer att få den med tanke på hur vi försörjer oss m.m.

Vi försöker dock att hålla hoppet uppe och fortsätta att söka vidare hos Mimer samt att jag är ute på Blocket flera gånger om dagen i hopp om att det ska komma ut någonting.



Louise - Mamma till Wilde & en till i magen

Svar: Tack, blev mycket bättre nu ;P



URL: http://louisevestin.blogspot.com/


A

du vet att de finns en fastighetsbyrå i Västerås som heter Ludvigssons, och de har billiga hyror till sina lägenheter!! Ett tips bara!!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?