Vila i frid, Holly ♥
Publicerat den

När Dennis och jag för en stund sedan satt och spelade tv-spel hörde vi ett dunkande ljud utifrån balkongen. Jag kikade ut genom fönstret och upptäckte att Holly på något sätt hade fastnat i sitt hus och jag sprang därför ut till henne så snabbt jag kunde och slängde huset åt sidan. Jag upptäckte då att hon inte var förmögen att stå upp och kände därför på hennes rygg - den var bruten. Hon har alltså på något sätt lyckats bryta ryggen på sig själv. Jag antar att hon har fastnat när hon setat inuti huset, fått panik och sedan vridit kroppen så illa att ryggraden har brustit.

Jag har tidigare här i bloggen skrivit att jag varit orolig över hennes rygg pga. att man just kunde känna ryggraden och nu slog min farhåga in. Som ni kanske redan förstår så lever Holly inte längre, utan Dennis fick därför avsluta hennes lidande.

Hur jag kommer att göra med Hollys tillhörigheter har jag inte riktigt bestämt mig för än. På balkongen finns hennes flaska med hållare, en 5 liters hink med pellets, en klosax, ett trähus och en stor inomhusbur. Jag funderar på om jag inte ska sälja buren, men skänka bort resten av sakerna. Någon som är i behov av kanintillbehör?

För tillfället är jag ganska chockad och jag ska inte säga att jag inte är ledsen, för det är jag. Jag reagerade dock inte som jag trodde att jag skulle göra, men jag antar att jag kommer att släppa ut mina känslor förr eller senare eftersom Holly var den finaste kanin jag någonsin haft. Jag älskade henne som mitt eget barn och det är synd att hon är borta. Jag uppskattar dock tiden jag fick med henne, 1 år och 10 månader. Hon blev 2 år och 2 månader gammal. Underbar var hon. ♥

Efter det här har jag valt att inte skaffa fler kaniner eftersom ingen kommer att kunna mäta sig med henne, så för tillfället är jag väldigt glad över att vi har katterna. De kommer att hjälpa. Till en början iaf.

Jag önskar att det fanns någonting jag kunde ha gjort för att förhindra detta, men innerst inne vet jag att jag inte har gjort någonting fel. Tyvärr så händer hemska saker och det finns ingenting man kan göra. Min syster har varit med om en liknande sak för något år sedan, så nu vet jag hur hon kände sig då. Det var hennes älsklingskanin och hon tog det såklart hårt. Jag vet att även jag kommer att göra det. Den dagen då jag väljer att släppa ut mina känslor.

Tack, gumman. Du kommer förevigt att vara saknad. ♥ Det kommer att bli väldigt tomt utan dig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?