Lämnat återbud
Publicerat den

Det var idag tänkt att jag skulle på arbetsintervju på Sector Alarm, kl.13. Jag bestämde mig dock för en timme sedan att ringa och lämna återbud pga. att jag vill fokusera 100% på skolan nu när det är min sista chans. Det har varit ganska stressigt i princip hela tiden och det har hänt vid ett flertal gånger att jag har fått ställa in mina innebandyträningar pga. att jag har varit tvungen att plugga. Om jag inte har tid att åka på innebandy i 1 ½ h kommer jag inte att ha tid att arbeta en hel kväll och jag bestämde mig därför för att lämna återbud.

När jag slog in numret jag fick av kvinnan från bemanningsföretaget visade det sig dock att det var felaktigt då jag kom till en kille i Jönköping. Jag tycker personligen att det är dåligt att de ger ut fel nummer, så nu kommer jag alltså att utebli från intervjun vilket inte känns sådär jätteroligt. Jag hade hellre fått rätt nummer så att jag iaf kunde ringa och lämna återbud istället för att det skulle bli så att jag inte dyker upp. Jag får hoppas att hon ringer senare idag och frågar varför så att jag då kan förklara.

Det blir alltså skola för mig idag, vilket känns bäst.



Angelica |Gravid v25 |

Neh det är ju det som gör julen! Då kan man ju lika gärna strunta i att fira jul då, om man tänker så ^^ !haha!

Härligt det, vissa tycker det är tidigt att julpynta till första advent också... Men då har man ju tid att njuta av juletiden ^^ Annars är det bara upp med allt & sen bort med allt på en gång :)



URL: http://angelicasdagbok.blogg.se/


karro

Men du kanske hörde fel, eller så blev de bara fel. tror ine hon gjorde det med flit.. ta inte allt så personligt!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?